Post by thomuveccountmu on Feb 12, 2022 14:43:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Angela ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Angela IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē bezgalīgus kristālus ▞▞▞
▞▞▞ Talking Angela 2022 version ▞▞▞
tas ir kaut kā rāpojoši kā tad, kad viņai naktī ir sarkanas acis un man nepatīk pārāk daudz, tāpēc es tai piešķiru divas zvaigznes, jo tas šovakar ir tik liels, ka tas izskatās tik aizvērts, man tas nepatīk, tas ir tik rāpojošs, es nedomāju. man tas patīk, bet man tas joprojām ir, bet es tikai turpināšu spēlēt un pat tad, ja man no tā ir bail.
Man patīk šī spēle, viņas acīs nekas nav redzams, viņi noņēma puisi viņas acīs, daži cilvēki domā, ka tas joprojām ir tur, bet tā nav, es 2014. gadā redzēju murgus par šo spēli, bet zinu, ka man tā patīk, un tas viss ir pateicoties Outfit7, kad viņi noņēma puisis viņas acīs daži cilvēki pakalpojumā YouTube saka, ka tas ir tikai atspulgs, šī spēle ir pārsteidzoša. Outfit7 paveica labu darbu, noņemot tērzēšanu, un puisis viņas acīs paldies Outfit7 par jūsu spēlēm, jūs patiešām mainījāt manu dzīvi par garlaicīgu meiteni par laimīgu meitene
Man vienalga taisu experimentu

Talking Angela Unterhaltung eyce
Vai nav vairāk aizkavēšanās, un The Hacker tagad atrodas cietumā
Es tiešām nezinu, kāpēc visi domā, ka tas ir tik rāpojoši. Mani šeit nekad agrāk neesmu biedējis, un neesmu redzējis vīrieti viņas acīs.
1. Viņas acīs NAV VĪRIEŠA. Kā tas pat strādātu? 2. Bez bailēm. Runājošais Bens ir policists, un, kad tu nokaitini Andželu tiktāl, ka viņa apkrīt, viņš vienkārši dusmojas uz tevi, ka šādi izturies pret sievieti. NAV PĀRSKĀCIJA. 3. Nav pierādījumu, ka šī ir lietotne, kas izmanto bērnus. 4. Tas tikai lūdz atļauju izmantot mikrofonu, lai Andžela varētu dzirdēt jūsu teikto un kopēt to. VIŅA NEKAD NETEIKS KO TO, KO TU NEESI TEIKI. LIETOTNE NAV TĀDI IEPROGRAMĒTA. Sargieties no viltus ziņām.
Šī spēle ir ļoti jauka, man patīk šī spēle, daži cilvēki saka, ka šī spēle ir rāpojoša un bīstama, taču tas noteikti ir nepareizi, šī spēle ir pilnīgi droša, un viņas acīs nav neviena cilvēka vai spoka, un tas nevar būt patiesība, tāpēc es iesakām lejupielādēt šo spēli, tā ir jautra un piemērota visu vecumu cilvēkiem.
Talking Angela મનોરંજન atd
Šī ir spēle, kas bērniem māca sliktas lietas! Neļaujiet saviem bērniem to lejupielādēt, ja viņi ir jauni un nezina, kā izturēties ar cieņu. Bet spēle ir patiešām laba, un man patīk, ka Angela ir kaķis!! Tiešām radošs. Bet Andžela ir kā tās meitenes, kurām ir viss un visi mīl... Kā izlutināts stulbs. Bet šokolādes ar vēstījumiem ir tiešām mīļas :3 !!
Spēle ir ļoti rāpojoša.. kādreiz Andžela pārstāj tev atbildēt.. un es redzēju kaut ko viņas acīs un viņas acs kļūst citā krāsā.. ja tev ir murgs, nespēlē šo spēli.
Šijā runā Angela nevar sūtīt īziņas!!
Si spele ir loooti slikta neladejiet nekad muza tur es redzu Angelas acis kameru un virieti un kad es vinu speleju man piedzvanija nepazistams numurs kaut ko pa angliski pateica un nometa es uzreiz izdzesu neladedejiet nekada gadijuma tur ir hakers

Sveiki Es. Es instalēju šo spēli, lai pārbaudītu baumas. Es secinu, ka šī spēle darbojas pilnīgi labi, nav tādas spokainas vai dīvainas lietas. patiesībā tās ir baumas. tomēr es ieliku 3 zvaigznes, jo man šī spēle likās nedaudz garlaicīga
Man patīk vecā versija, šī neļauj bērnu vai pieaugušo režīmu, un mans bērns ir tikai 2 gadus vecs, ar to spēlējas, tā paliek tikai pieaugušo režīmā
Šī spēle ir vis la bā kā pasaule
Talking Angela મનોરંજન atd
MAN IĪST ŠO SPĒLI!! Tagad es nomierināšos, lūk, mans stāsts, kad man bija 5 gadi, man tik ļoti patika spēlēt šo spēli, bet līdz... Kādu dienu man palika 6 gadi un es klusēju spēlēt lietotni, un tad jūs neticēsiet, ka es saņēmu nejaušu tālruņa zvanu un Es gribēju uz to atbildēt, pat ja tas bija svešinieks, es atbildēju un tas teica "klausies runājam Andžela" Es biju ļoti apmulsusi, un tas joprojām saka daudz, tāpēc es nodevu un līdz man bija 8 gadi ES SAŅEM TĀDU NUMURU, čau tagad💙❄🦋
Lūk, kāpēc es to novērtēju ar 2 zvaigznēm, es to novērtēju ar 2, jo šī lietotne ir laba, viņas acīs nav neviena cilvēka (es jau pārbaudu) youtuberi varētu rediģēt viņas aci, lai jūs, puiši, tas nepatīk, un man tā ir patiešām rāpojoša, bet tomēr
Dictators : No Peace Simulacijske igre oshh
Nelādējiet jūs nožēlosiet. Tur tiešām ir tas hakeris. Uzmanaties. Ja vēlaties lādēt nelādējat vai jau jums jau ir ielēdāta dzēšat ārā !!
Angela ir ar hakeriem
Neinstalejiet suds
Sis kaķis novero jo es redzeju ka acis bija kautkada istaba. Ja neticat uzrakstiet google TALKING ANGELA EYE un pasi redzesiet :_-(
Man ši spele łoti patik🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱
Nav nekāda pedofīla!!!Šī spēle ir vnk super!!!Es vienreiz ar savam bff runājām ar Angelu un mēs jau bijām sarunājušas satikties ASV Anglijā lkm Londonā satikties vienā no restorāniem!!!-Iedomājaties!!!Akd...XD
Man patīk šī spēle, es to iepriekš instalēju un atinstalēju. Bet es esmu laimīgs, ka tai ir zems MB, tā ir lieliska spēle. Es ceru, ka tā būs tikpat laba, kā tas bija, es atinstalēju katru spēli, lai es varētu instalēt runājošo angelu. Ja vēlaties kaut ko darīt, vienkārši instalējiet runājošo angelu un spēlējiet
ATVERIET ATTĒLU UN APSKATIET ANDŽELAS ACIS!TUR IR ISTABA UN TAJĀ TEVI FILMĒ HAKERI!VIŅI LAUPA NO TELEFONA PRIVĀTO INFORMĀCIJU!KAD TU PAIJĀ VIŅU VIŅA NOFOČĒ TAVU SEJU!
lietotne bija daudz labāka, kad varēja tērzēt un spēlēt spēles ar angelu, tagad ir diezgan garlaicīgi
Ja jūs redzat šo komentu aizejat uz. Kanālu ''krišjānis krīpers'' un pa skatāties video par šito Neaizmirstat abonēt plz

Cik. Megabaitu
Ļoti laba spēle tikai viena lieta es nevaru ieslēkt to spēli jo es ziemassvētkos dabuju telefonu un es vel nezināju kā ar viņu rīkoties un manas draudzenes pateica par angelu es mēģināju viņu ieslēkt bet man nesanāca.
Tur nav hakeru jo parastajai talking angel ir tas pats autors lol
Šī ir viena no sliktākajām spēlēm, kāda jebkad bijusi mana mazā māsa, kad viņai trūkst, bet viņas joprojām trūkst, ja spēlēsiet spēli zoom acīs, jūs redzēsiet jūs vai kādu līdzīgu radinieku. Esmu beidzis ar šo spēli, nespēlējiet to.
Labi,forši
Vai jūs tiešām domājat, ka "vīrietis", kas acīmredzot bija Andželas acīs, patiešām ļautos redzēt un parādīt sevi spēlē? C'mon. Kāpēc viņam pat uzstādīt kameru un ieprogrammēt to? Un par viņas "dīvaino un rāpojošo" dialogu... Viņas mākslīgais intelekts, iespējams, mācījās tāpat kā Kleverbots, tāpēc tas stāsta par to, ko viņai teica citi cilvēki. To sakot, žēl, ka tērzēšana ir pazudusi. Tā bija gandrīz vienīgā spēle, ko varējāt iegūt no šīs.
Tiem, kas brīnās, kāpēc čats ir izņemts, tas ir šo stulbo cilvēku dēļ, kuri tic visam, ko viņi redz tiešsaistē, un domā, ka Andžela ir uzlauzta, iespējams, pirms dažiem gadiem. Man bija šī lietotne jau tad, kad varējāt ar viņu tērzēt, un ne reizi viņa man nejautāja neko personisku, izņemot manu vārdu un vecumu, kad mēs pirmo reizi tikāmies. Es patiešām vēlos atgriezties tērzēšanas opcijā, bet tos cilvēkus, kuri saka: "OH, ITS HACKED!!1!" vajadzētu aizvērt muti un izdzēst lietotni, ja jums nepatīk. #bringchatback
Esmu daudz uzskaitījis par šo spēli TALKING ANGELA, ka viņas acīs ir vīrietis, tas ir dīvaini, es spēlēju šo spēli kopš man bija 5 gadi un tagad man ir 13, tāpēc nekas dīvains nenotika, bet šī ir tik garlaicīga spēle, es ieteiktu šo spēle bērniem, kas jaunāki par 9 gadiem, jo tas viņiem būtu jautri, nevis tīņiem, bet šodien es spēlēšu runājošo Andželu pulksten 3:00 un tagad ir 2:30, tāpēc novēlu man veiksmi 👍👍 vai ja es neredzēšu vīrietis viņas acīs, tāpēc es noteikti ziņošu par šo spēli
Laba spele bet viņš man prasija kur es dzivoju un ka mani sauc
Man bija bail, kad dzirdu visu atsauksmes, bet kad es lejupielādēju spēli, nekas nenotika, tas bija jautri, nav iespējas tērzēt ar Andželu 😞bet tā ir jautra spēle 🤗🙂😄
Talking Angela Underholdning tpz
Nav tur nekadi hakeri tu
E tu skaties acīs viņai tu redzēsi sevi un ES asmu tikai 7 tad man vaijdzēs izdzēst
Nez kāpēc neļauj instalēt..!?
Es domāju, ka šī spēle ir laba bērniem un mazuļiem, jo Angela gatavojas kopēt visu, ko mazulis saka.
nu es jau to speli speleju un man vis ir kartiba tapec var ladet tikai jaatbild nepareizi...
Talking Angela Unterhaltung eyce
Es vēlos, lai tērzēšanas lodziņš būtu atpakaļ, bet, ja tas bērniem rada vairāk sliktu lietu, pievienojiet tam vēlreiz bērna režīmu, bet es piešķiršu viņam 3 zvaigznes, lai būtu jauki
Uzrakstat čatā "Illuminati"
Tas ir ļoti asarojoši, nelejupielādējiet to