Post by thomuveccountmu on Feb 12, 2022 14:03:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok drágakő ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter - Home Design 2022 version ▞▞▞
t t ga e wbw ee
Ez a játék jó, de 1 szint után hálózat nélkül is tartalmaz hirdetéseket és minden feladathoz több mint 5 kulcs szükséges
Ok, ha tetszik
Ez egy nagyszerű játék, csak azt szeretném, ha egyszerre 1-nél több kulcsot kapna, ami örökké tart, amíg megkapja a szükséges kulcsokat
Szórakoztató játék lenne, de a hirdetés minden szint után nevetséges.. több időt töltött a hirdetések nézésével, mint a játékkal. Az eltávolítással micsoda időpocsékolás.
jó
Elkészültem, amit a földszintnek hittem, még mindig játszom, de kérlek adj hozzá további szobákat a frissítéshez vagy a ház külső javításához kérlek! Imádom ezt a játékot, de több feladat kell hozzá
Farming Simulator 16 Simulare vvfk
Néhány szint után a feladat képernyő üres, nem tudom miért.
Most találtam ezt a játékot, és folyamatosan összeomlik, ha új ágyat kell szereznem, javítsatok ki
rengeteg móka, de ez az a fajta játék, amit szeretek.. kihívást jelent
Túl sok hirdetés... minden szint után és bármikor, amikor szünetet tart. Jó móka, de minél többet játszik, annál több billentyűbe kerül a ház frissítése, mivel ugyanazok a frissítések, amelyek korábban 2 kulcs volt, most 7.
mi a helyzet azzal, hogy csak 1 vagy 2 csillagot kapsz, nem sok, hány golyót használsz. megvesz
बबल शूटर-Bubble Shooter पहेली zbs
بببب
Nem tudok mit kezdeni a tervezési lehetőségekkel. Teljesen szörnyűek. Aki ezt a játékot tervezte, annak semmi ízlése nem volt. Ezt leszámítva remek játék lenne.
Nem, ez a játék nem érdekes, mert ebben a játékban 1,20 szint után egy kulcsra van szükségünk ezek után a szintek után kettő vagy több kulcsra van szükség
szeretek játszani ezzel a játékkal!!! az egyetlen probléma az, hogy elérek egy bizonyos ponthoz, és megakad rajtam.
Nagyonjokisjateklenne De! Mosttolttotemle tetszik csak azt nemertem miért nem kapom meg a 3csillagot. Mikor sorozatban hí ba nélkül megoldom afeladatot!!! Üdv Varga Anikó
Hello, nagyon szeretem ezt a játékot, mert öt csillagot adok, de kérlek hagyd abba a hirdetéseket, ez nem kötelező köszönöm😍
Szeretem ezt a játékot, de kicsit nehéz volt
Nagyon szeretem ezt a játékot…
Remek játék. Élvezem ezt a játékot. De a probléma az, hogy a felújításhoz vagy a tételek megvásárlásához, így sok kulcsra van szükség, legalább 8 szintet kell játszani, és 8 kulcsot kell szerezni, és utána felújíthat vagy vásárolhat tárgyakat. Ezért kérjük, hogy a kulcsmennyiséget 8-nál kevesebb legyen.
Rendben van, de szintenként álljunk meg
Nagyon rejtélyes játék, sok problémával szembesültem, amikor feljöttem a 1052-es számú színpadra, és eljöttem megjavítani a 2. emeleti folyosót.
Szép, de sok hirdetés van a játék közepén, szóval irritáló 🙄👍
Szórakozás mindenkinek.
Nagyon egyszerű játék 1800 szinten véget ért, de még mindig nem szórakoztató
Ez jó . Hasonló a candy manor játékhoz. Még mindig kell némi fejlesztés.
Nem rossz
A játék érdekes, de napról napra kezd unalmassá válni, mert minden szinten kapok 1 kulcsot és a bútorok 7 kulcsba kerülnek, szóval unalmassá válik.
Ez a játék jó, de sok kulcsra van szüksége az apró dolgokhoz, amelyeket háromszáz szintig teljesítettem. Ez a játék sok hozzá, hogy túl nagy. Szóval csak 3 csillagot adok rá
Imádom ezt a játékot, amely képes papagájokat gyűjteni, padlót és falat cserélni és dolgokat javítani 😍😍😍
Az 1495-ös pályán kidob!Nem enged tovább!De ha visszamegy a többi pályára ott enged játszani!!Ilyenkor mi vaaan???
A probléma az, hogy az egész a buboréklövésről szól, és semmi másról. Vannak jobb játékok, mint a buboréklövöldözős játékok
A játék egészen addig fantasztikus volt, amíg el nem akadtam valamiben. Hamarosan zzz-zel. Örökké ott voltam. Semmi nem történik. Áthaladsz a színpadon, és még mindig nem történik semmi. Nagyon irritáló. El kell majd távolítani.
Imádom, lefoglal..
Ez a játék nagyon bosszantó lesz egy kicsit hosszabb játék után
👍🏻
Nagyon szép játék, teljes munkaidőben öröm
Túl sok reklám, 😠 de a játék érdekes
Szuper rossz játék! Egyáltalán nem mókás, amikor befejezel egy dolgot, valami más jön, és játszani kell, hogy megszerezd a kulcsokat!! A legrosszabb játék valaha!!!!
Szörnyű alkalmazás. Örülök, hogy végleg kimaradt az életemből
Nagyon rossz a szint egy ponton megáll
Nos, azt hiszem, az 1625-ös szint az utolsó szint. Jó móka volt, azt hiszem, amíg tartott